Op een vrijstaand perceel, in de buurt van een van de beste badstranden van Denemarken, ligt dit vakantiehuis circa 650m van de kust. Het is geschikt voor 14 personen en het is modern en persoonlijk ingericht. In de activiteiten ruimte staat een biljart, elektronische dartspel en tafeltennis die u uitnodigen uit om te spelen. De keuken is goed doordacht en staat open aan de woonkamer, waar de lange eettafel gasten verwelkomt voor gemeenschappelijke maaltijden. Zowel de badkamers als de rest van het huis hebben aangename vloerverwarming. Naast de vijf slaapkamers is er ook een kamer met vier bedden, die het meest geschikt is voor de kinderen.

Het zwembad van het huis is 18 m² groot en heeft zowel een waterglijbaan voor kinderen als een tegenstroom systeem. Na een verfrissende duik kunt u ontspannen in de sauna of in de hot tub, die zich ook in de zwembad kamer bevinden. Wanneer het vuur in de houtkachel warmte uitstraalt, is het zeer comfortabel om samen te zitten. Drie tv's in het hele huis en PlayStation 3 zorgen voor de nodige entertainment. Het grote terras nodigt u uit om te ontspannen buiten te zijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de tuin. Een deel van het terras is overdekt, zodat u het hele jaar door kunt barbecueën. Het huis is gelegen in het prachtige Tisvildeleje, in de buurt van bos en strand en niet ver van de bezienswaardigheden van Kopenhagen.

  • Vakantiehuis Tisvildeleje
    Vakantiehuis Tisvildeleje Denemarken

Interesse om het vakantiehuis te huren?

De beschikbaarheid van het vakantiehuis in Tisvildeleje kunt u bekijken bij onze partner. U kunt ook verder zoeken in ons vakantiehuizen systeem op de zoekpagina. Voor vragen kunt u ons altijd een bericht sturen.

In de omgeving van het vakantiehuis.

In de provincie Seeland aan de kust is er veel natuurschoon te zien. Een bezoek aan de stad Kopenhagen hoort er natuurlijk bij. Het is een klein uurtje rijden naar de culturele Stad van Denemarken. Maar ook de kleinere steden zijn de moeite waard. Hillerød Fredensborg, Roskilde of Helsingør. Een dagje overvaren naar Zweden kan ook. De natuurgebieden hebben allen hun eigen karakter. Het natuurgebied Raageleje is dicht bij het vakantiehuisje in de buurt. Het Beeldenpark is leuk om te bekijken en het licht in een zeer fraai gebied. In de kleine dorpjes zijn er ook veel musea te vinden over verschillende onderwerpen. Het restaurant kongernesis zeker aan te bevelen voor een uitstekende maaltijd.