Bezoek Midden Denemarken een streek vol vertier.

De regio van Midden-Jutland Denemarken beslaat het middelste deel van Jutland Denemarken. De hoofdstad is Viborg en de grootste gezellige stad is Aarhus. Viborg is een van de oudste steden van Jutland midden Denemarken. In Viborg kunt u winkels vinden restaurants en bezienswaardigheden. Breng een bezoekje aan de Domkirke en bekijk de schitterende schilderijen die daar hangen. Ook de natuur gebieden om de stad zijn zeer mooi voor een wandeling. Loop bijvoorbeeld de route van Dollerup bakker nabij het meer en u ziet wat midden Denemarken te bieden heeft.

  • Aarhus Denemarken

Meer te doen in Midden Denemarken.

Ook het elektrische tijds museum in Viborg is erg leerzaam. Bezoek ook de kleine botanische tuin Borgvold Og Bibelhaven die in de winter ook een schaatsbaan biedt. Het Viborg museum biedt u verschillende interieurs uit diverse tijden. Maar ook zijn er door het jaar heen prachtige tentoonstellingen van uiteenlopende onderwerpen.

Bezoek de stad Aarhus in Midden Denemarken.

Aarhus ook wel culturele hoofdstad van Europa 2017 genoemd. Aarhus is de tweede stad van Denemarken en de hoofdstad van Jutland Denemarken. De stad Aarhus ligt ideaal aan zee in de buurt van veel vakantiehuisjes. De natuurgebieden zijn aan alle kanten van de stad te vinden. Neem het Deense Meren Hoogland gebied en de omgeving van Djursland. De stad Aarhus bevind zich voor een groot gedeelte aan zee met stranden en bossen. Alle vormen van recreatief vakantie vieren kom u tegen in deze omgeving. Kunst en cultuur lekker eten em zeer fraaie gebouwen. De kids vermaken zich prima in deze stad. Een bezoek aan de gelukkigste stad ter wereld? Dat moet u meemaken in de Stad van de Lach....

Aan de andere kant van Midden Denemarken.

Het Ringkøbing Fjord bied u een perfecte variatie van zee en een meer. De uitgestrekte stranden bieden rust de zee en een puur vakantiegevoel. Bezoek de schilderachtige haventjes van Ringkobing en Borkhavn. Ook leuk om te bekijken zijn de Zand sculpturen nabij het plaatsje Sondervig. Meer dan 4000 vakantiehuisjes in Midden Denemarken. Bekijk de vakantiehuisjes en maak uw keuze voor een prima vakantie in Midden Denemarken.